* = pakollinen tieto
Apua ja tukea lapsiperhearkeen
 
Harmittaako lapsen uhma, tarvitseeko teinin kanssa neuvotella ruutuajasta, kiristääkö parisuhde, pohditko oman mielesi hyvinvointia? Onko perheen yhteiset pelisäännöt kadoksissa?

Jokaisen perheen arjessa tulee eteen tilanteita, joissa ammattilaisen ohjaus ja apu voisi olla tarpeen. Sellaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi
  • arjen sujuminen kuten nukkuminen, ruokailu, ruutuaika, rajat ja arkirytmi
  • haasteet lapsen käyttäytymisessä, koulunkäynnissä, sisarus- tai kaverisuhteissa
  • keinot tukea lapsen itsenäistymistä, seksuaalisuutta, tunnetaitoja tai itsetuntoa
  • oma jaksaminen vanhempana, voimavarat kasvattajana tai puolisona
Varhaisen tuen perheohjaus eli perheohjaajat, lähityöntekijät ja psykiatriset sairaanhoitajat voivat olla tukenasi tämäntyyppisissä arjen pulmakohdissa. Työskentelemme perheen arkiympäristössä: esimerkiksi kotona, koulussa tai varhaiskasvatuksessa.

Jätä yhteydenottosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun puhelimitse yhteyttä. Olemme teihin/sinuun yhteydessä 7 arkipäivän kuluessa. Tapaamisia on 1-5 kertaa. Palvelu on maksutonta ja muodostaa sosiaalihuoltolain mukaisen asiakkuuden. Työskentely kirjataan sosiaalihuollon asiakastietojärjestelmään. Jos sinulla on asiakkuus perhesosiaalityössä tai lastensuojelussa, ota yhteys omaan työntekijääsi.

Huomioithan, että tällä lomakkeella ET VOI HAKEA LAPSIPERHEIDEN KOTIPALVELUA! Kotipalvelua voi hakea Omapalvelun kautta.

 Yhteydenotto
 Yhteystiedot
*

*

*

*

*

*

*